-24% SOLD OUT FERRA ROSSA - COMBO 3 ITEMS HOLIDAY HOME FACIAL KITS

FERRA ROSSA - COMBO 3 ITEMS HOLIDAY HOME FACIAL KITS

RM262.00 RM199.00
Product Code: FERRA ROSSA - COMBO 3 ITEMS HOLIDAY HOME FACIAL KITS
SOLD OUT

Apa yang best tentang Holiday Home Facial Kit ni?

1) Ada complete skincare dari Cleanser, Toner dan Moisturizer tau! Lepas beli tak payah fikir dah apa lagi nak lengkapkan steps skincare niz

2) Semua item full size besar besar bukan travel size kecik tu . Cleanser 150ml , Toner 100ml dan Moisturizer 50gm ok! Ambil masa 3-4 bulan tau nak habis! Berbaloi!

3) Lengkap dengan Tools untuk buat facial di rumah dengan Iloveu span bentuk hati untuk cuci Cleanser, dan juga Jelly Pink Facial Massager yang boleh digunakan untuk urut muka dan lancarkan perjalananan darah. Bolehla feeling facial kat rumah kan! Boleh juga buat kat suami, mak, adik dan kakak sebagai pampering session bonding session gituh!

4) Harga dia tak masuk akal gaiz dan harga ni takkan berulang lagi sebab set ni limited quantity sahaja, tergejut tak harga BAWAH RM200 tapi dapat semua item full size dan total diskaun RM63 untuk 5 items full size ni!

5) Sesuai untuk newbie yang blur pasal skincare dan tak tahu nak start jaga kulit dari mana tapi berazam tahun 2020 nak start jaga kulit sebab cota cita nak glass skin pipi gebu gebu. Onyonyoooo. Tak tahu nak pilih kombinasi skincare yang macamana yang sesuai dengan kulit? Dont worry . Masalah dah setel! Takyah fikir banyak just start pakai 3 item wajib ni dulu.

6) Sesuai juga pada mereka yang stok skincarenya dah habis. Untuk mereka yang memang pengguna Melter, Toner atau Dermova dan love efek produk ni pada kulit, bolehla grab savings untuk completekan set kegemaran Ferra dan Kak Love Shazreeyana Shukri untuk buat stok tahun depan. Save save save RM63 tu! Dah bole beli sehelai baju kat Zalora dah tu.

Apa ada dalam ni?

1x ferrarossabeauty Relaxing Makeup Melter FULLSIZE
1x ferrarossabeauty Porefect Glow Gel Toner FULLSIZE
1x dermova.hq Dream Gel Moisturizer FULLSIZE
1x Jelly Pink Facial Massager Brush
2x Iloveyou Facial Sponge (BENTUK HATI)


 

Betul betul berkesan ke produk ni? Nak tau lagi pasal produk ni sebab tak pernah try lah!

Ok, first step Makeup Melter ni bau macam lavender terkenal dengan efek buang whitehead dan blackhead. Minyak muka pun makin kurang dan jerawat makin kecut.

Second step, Porefect Toner yang baunya macam limau dan green tea feedback pengguna yang popular ialah muka makin glowy dan pores mula mengecut dan mekap lagi sekata . 


Last step, Moisturizer Dermova terkenal sebagai pengecut jerawat dan buat kulit makin moist pipi toink toink. Bau dia macam green tea dan dia tak melekit .



ADD TO CART