-12% NAFURA - COMBO LUMIERE COMPACT POWDER + LUMIERE FD + BEG

NAFURA - COMBO LUMIERE COMPACT POWDER + LUMIERE FD + BEG

RM123.00 RM108.00
Product Code: COMBO LUMIERE COMPACT POWDER + LUMIERE FD + BEG
In Stock

Available Options


* NAFURA LUMIERE FOUNDATION:

Qty: Add to Cart

Kelebihan Lumiere Compact Powder Ni Yang Korang Perlu Tahu

 
1.ON THE GO
Senang nak touch up , anytime & anyware . Simpan dalam beg bawak kemana-mana korang pergi sebab bila perlu korang boleh terus touch up . Ada cermin yang memudahkan korang untuk melihat 
 
2.RADIANT & NATURAL
Sekali touch up terus nampak berseri dan kemas . Yang penting glowing effect tu terus memantul ke wajah . Tak nampak tebal dan bercapuk sangat memberikan kesan natural
 
3.FLAWLESS FINISHED
Kejadian nya sangat lah menyempurnakan mekup anda . The best part is boleh blurr kan liang roma dan juga garis-garis halus
 
4.SQUALANE
Memberikan kelembapan dan ketahanan yang lama kepada kulit . Membuatkan kulit lebih lebih licin dan bersinar
 

Warna nya yang universal shade translucent yang boleh match dekat semua warna kulit dari cerah hingga gelap. Lagi satu korang boleh pilih nak kemasan mekup lebih natural ataupun heavy.

If korang ada event yang memerlukan mekup yang heavy,  selepas sapuan foundation kemudian dap-dap kan Lumiere Compact Powder dengan sponge sedia ada satu layer atau pun dua layer.
 
Hasil nya lebih full coverage berbanding bila korang pakai brush. Selamat mencuba tips ini ok !