-13% NAFURA LUMIERE POWDER - 10 GM

NAFURA LUMIERE POWDER - 10 GM

RM75.00 RM65.00
Product Code: NAFURA LUMIERE POWDER - 10 GM
In Stock
Qty: Add to Cart
Ape yang best dengan nafura Lumiere Loose Powder ni?
 
Selain Made in Korea? 
Texture dia Halussssssssssss Sangat!
Jadi 
1. Tak perlu apply banyak2 . JIMAT DUIT.  bedak lambat habis! 10 gram ni boleh tahan 4 bulan tau
 
2. Bedak ni boleh blurkan fine line , wrinkle dan pores. So nampak smooth je makeup. Takkan crack walupun di bibir dan hidung. Best kan.
 
3. Halus so dia masuk ke dalam kulit set cantikje and kawal minyak  kalau pakai bedak halus macam ni makeup pun tahan lebih lama.
 
4. Effect glowing. Sebab halus particle shin dia kecik. Bila paling2 muka glow tu natural je nampak... takde nampaak macam pakai highlighter terlebih tapi nampak glow sihat macam kulit tu cantik ...... Cuma try kay sebab Lumiere Loose Powder now promo price lagi Rm65.00 . Nanti naik RM75.00 korang gigit jari x leh save Rm 10.00

 



ADD TO CART